FreeLoveDate.com - Free Dating. Free Dating Site.

General Info
Full Name
Vojko Jelen
Country
Slovenia
Gender
Man
City
Podvelka
Looking For
Woman
Description
Tu smo, da premagamo osamljenost in najdemo ljubezen in srečo! Usoda nas je pripeljala na to spletno stran, da bi bili med seboj. Tu ne bom igral nobene igre. In verjamem, da ste tudi vi! Sem zelo resen in pameten človek. Toliko si želim, da bi čutila ljubezen, resnično ljubezen. Ne zanima me nič drugega,kot tvoja LJUBEZEN? Cenim poštenost, moč, inteligenco in sposobnost ljubiti in spoštovati svojo žensko! Naše življenje je zelo nepredvidljivo in nikoli ne veš, kaj te čaka v prihodnosti! Nikoli ne vemo, kakšna je naša usoda in tukaj sem, da zgradim svetlo prihodnost in ugotovim, ali se mi bo usoda nasmehnila!Smo se odločili.Gremo naprej!Saj v tem trenutku,imaš 1000.misli v svoji glavi!Berem tvoje misli,na daljavo,si osamljena ženska!Saj ti nekaj primankuje,mislim ljubezen?
Additional information
Height
180
Weight
63
Income
1100
Occupation
Tiskar
Religion
Katolik
Relationship Status
Single
Hobbies
Moje delo je moji hobiji in to mi daje nekaj novega vsak dan, pohodništvo,ribolov,nabiranje gob,kuhanje,peka na roštilu delo na vrtu itd.Surfanje na internetu in spoznavanje novih ljudi.
Interests
Sem še vedno samski moški,brez otrok,iščem resno zvezo!En človek potrebuje orkester za uspeh, drugi pa samo eno violino." Natančneje, en violinist, s katerim bom šel z roko v roki celo srečno življenje jo spremljal, bo ljubezen večna? Tako vidim svojo prihodnost s svojim ljubljenim žensko! Je za vas? Ste pripravljeni vse življenje igrati violino!Potrebujem človeka, ki želi svoje življenje okrasiti in popestriti, vanj vnesti veliko zabave, veselja in sreče, ustvariti družino, imeti otroke in uživati v življenju s svojo družino.
Ethnicity
bel